Min baggrund

Jeg har arbejdet med PSP sammenlagt i ca. 15 år og har endnu meget at lære. Den viden jeg har vil jeg hermed give videre til dig.

PaintShop Pro er navnet på selve programmet som forkortes til PSP. Det started med at hedde Jasc, men i dag er det eget af Corel Draw og dermed har ikke kun versionerne ændret navne men de går langsomt væk fra at have de funktioner som Jasc i sin tid lavede. Til de gamle versioner blev der lavet en masse plugins som gjorde at mange af os fandt det sjovt at lave mange forskellige billeder og ikke som i dag er det nærmest et almindeligt billede program.

Jeg startede med at have version PSP 9 og har i dag Corel Draw version 2018 som jeg også vil opdatere på et tidspunkt, hvis det bliver bit 32 der opdateres.

Ved et tilfælde tilbage i ca. 2008 faldt jeg over en person som arbejde med PSP og underviste online i det, men da hun kun havde få lektioner, så henviste hun mig til en gruppe som hedder Winni, men som er anderledes fra dengang jeg startede.

Arbejdet med PSP startede for mig i ca. 2008 og har arbejdet med det lige siden, dog med mindre eller længere pauser ind imellem.

Jeg finder det både sjovt, kreativt og kan bruge det i mange forskellige sammenhæng som fødselsdagskort, julekort og bare det at være kreativ og lave sjove mønstre som kan bruges til tapet i min dukkehuse, ja det har ingen grænser.

Det er en sjov måde at være i gang på og så kan man være sammen om det med mange andre fra hele verden. I grupper kan man trække på hinandens viden og få hjælp og der findes rigtig mange grupper som har medlemmer over hele verden.

TILBAGE

Her er nogle af mine første diplomer