Sådan kommer du i gang

De gamle versioner som PSP 9 fungerer ikke med Windows 10 og det vil så sige du behøver en ældre pc for at kunne køre de gamle versioner. Jeg har en gammel pc som ikke opdaterer Windows eller andre opdateringer som jeg udelukkende benytter til PSP 9 programmet.

Det er dog sjældent for jeg benytter den gamle version, da jeg er blevet glad for version 2018. Derfor vil alle mine tutorials (lektioner) være lavet i version 2018.

Du starter jo med at installerer dit PSP program uanset om det er gammel eller ny version, dog skal du være opmærksom på at plugins ikke virker i 64 bit udgaven og derfor kan ikke bruge de plugins som jeg benytter eller du kan hente her på siden det samme gælder version 2022.

Uanset hvilken version du ønsker at bruge, så er det sjovest når du har tilføjet nogle plugins for det giver mange flere muligheder fx. for at tilføje effekter eller ændre udseende på dit billede osv. For at få mest muligt ud af dit PSP program, så bør du have en gammel version og gerne PSP9 eller nyere dog ikke nyere end 2018. Jeg har ikke kendskab til version 2019 og nyere.

Mange ord som bruges i lektioner og manualer vil være på engelsk, men selv om du ikke er god til engelsk vil du hurtig finde ud af det se listen over ordene.

Sådan kommer du i gang, men overhold rækkefølgen:

Hvis du ønsker at installere animationsprogrammet, kan du gøre det nu og det virker i versionerne frem til version 2018.

TILBAGE